Τηλέφωνο παραγγελιών για όλα τα καταστήματα +302102435500
 
 
 
 

Επιλεγμένα προϊόντα

 
Στο κατάστημά μας θα βρείτε επιλεγμένα προϊόντα, που μας φέρνουν πιο κοντά στις παραδοσιακές μας αξίες και τις ρίζες μας.

Πρόκειται για μία ιδιαίτερη γκάμα προϊόντων, που αναδεικνύει την υψηλή ποιότητα και την προστιθέμενη αξία τους, με στόχο την δημιουργία μίας ξεχωριστής και διαφοροποιημένης εμπειρίας αγορών.

Στόχος μας είναι να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας, προσφέροντας εκλεκτά προϊόντα μικρών τοπικών προμηθευτών – συχνά οικοτεχνιών, από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, που έχουν επιλεγεί με φροντίδα και μεράκι και ανανεώνονται συνεχώς.

Ως μία αμιγώς ελληνική επιχείρηση, προσπαθούμε να ενισχύουμε και να αναδεικνύουμε την ελληνική επιχειρηματικότητα, στηρίζοντας παράλληλα την τοπική κοινωνία και τα αγαθά της.

Συγκεκριμένα, διαθέτουμε μια ποικιλία από τοπικά, παραδοσιακά προϊόντα με Ονομασία Προέλευσης, όπως είναι το γάλα της Ιεράς μονής Μακαριώτισης από το όρος Ελικών, φρέσκια μπύρα Ζέος από το Άργος, τοματάκια και φάβα Σαντορίνης, μέλι Κρήτης, παραδοσιακά χειροποίητα ζυμαρικά από τα Γιάννενα, ελαιόδαδο αγνό παρθένο Καλαμάτας , Κρήτης, παραδοσιακά αλλαντικά Ευρυτανίας και πολλά άλλα.
 
 
 
 
 
 
 
Foodmarket