Τηλέφωνο παραγγελιών για όλα τα καταστήματα +302102435500
 
 
 
 

Βιολογικά προϊόντα

 
Στο κατάστημά μας δίνουμε μεγάλη σημασία στην υγιεινή διατροφή, για τον λόγο αυτό προσφέρουμε στους πελάτες μας μία μεγάλη ποικιλία από βιολογικά προϊόντα σε όλες τις βασικές κατηγορίες τροφίμων, όπως είναι τα φρούτα, τα γαλακτοκομικά, τα λαχανικά, τα αυγά, το κρέας, το ψωμί, τα τυριά, τα αλλαντικά, καθώς και τα τυποποιημένα τρόφιμα.

Τα προϊόντα βιολογικής καλλιέργειας είναι προϊόντα που προκύπτουν από την καλλιέργεια της γης, χωρίς τη χρήση χημικών λιπασμάτων, παρασιτοκτόνων και τοξικών φυτοφαρμάκων, γεγονός που συμβάλλει στη διατήρηση της υγείας και της ευεξίας.

Η καταπολέμηση των ασθενειών των φυτών και η λίπανση του εδάφους γίνονται με απόλυτα φυσικές μεθόδους και με μέσα, φιλικά προς το περιβάλλον, με αποτέλεσμα να μιλάμε για πλήρη απουσία βλαβερών ουσιών, που συντελεί στην αειφορία του εδάφους και την προστασία του περιβάλλοντος.

H διαχείριση της καλλιέργειας, γίνεται με τέτοιο τρόπο, ώστε να στοχεύει στην παραγωγή υψηλής ποιότητας γεωργικών προϊόντων, χρησιμοποιώντας τις κατάλληλες μεθόδους για να υπάρχει οικονομικό όφελος για τον εκάστοτε παραγωγό αλλά και μικρότερη επιβάρυνση στο περιβάλλον και την υγεία.

Στο κατάστημά μας διαθέτουμε προϊόντα ολοκληρωμένης διαχείρισης, κυρίως κηπευτικά.
 
 
 
 
 
 
 
Foodmarket